El concert – trobada de violins comptà amb una gran participació

Image



   En el concert hi participaren la Junge Camerata Academica Sant Llorenç, grups de violins d’Ernest-Barlach- Gymnasium de Kiel, alumnes de l’escola de música Johannes Brahms i de l’escola de música Kathrin Averdung i alumnes de l’escola municipal de música de Capdepera.
   Poc abans de l’inici, el batle de Capdepera i Isabel Morey dirigiren unes paraules de benvinguda al públic i intercaviaren presents  i una aportació econòmica de l'Ajuntament a l'organització

Image

   El públic, que gairebé omplí el teatre, pogué gaudir  de la interpretació d’un bon repertori d'obres, en un concert dividit en tres parts. La primera consistí en la interpretació de sis obres a càrrec de l’Escola de Música de Capdepera (conjunt d’iniciació, grau elemental i orquestra de violins).

Image

Image

   La segona part anà a càrrec  dels grups de la Junge Camerata  Academica Sant Llorenç, grups de violins d’Ernest-Barlach- Gymnasium de Kiel, alumnes de l’escola de música Johannes Brahms i de l’escola de música Kathrin Averdung, dirigits per Isabel Morey i Neils Fellows, amb la col·laboració de les professores respectives. Aquests grups interpretaren fins a tretze obres, de diversa complexitat, que varen incloure l’actuació de joves solistes (en total foren més de cinquanta els joves interprets de totes les edats).

Image

Image

   Per acabar, tots elsparticipants interpretaren dues obres curtes (The typewriter i Hot rosin in Rio) conjuntament.




   Totes i cadascuna de les actuacions varen ser rebudes amb entusiasme pel públic.