S’aprova la dotació de serveis de l’avinguda Joan Carles I

Image


Les contribucions especials per a la dotació de serveis de l’avinguda Joan Carles I s’han aprovat per 11 vots a favor i 6 abstencions (PP). El projecte consta de dues parts: la instal·lació de clavegueram i la millora dels pluvials. Té un pressupost total de 261.447 euros, dels quals el 60% està subvencionat pel POS (Pla d’Obres i Serveis) 2009 i el 40% restant el paga l’Ajuntament de Capdepera.

 

Del projecte, cal destacar que la instal·lació de clavegueram es paga amb contribucions especials, és a dir, del pressupost total: 44.515,08 euros van als contribuents, dels quals els veïnats en pagaran el 90%, 40.063,57 euros, i el 10% restant l’Ajuntament.

 

El PP ha explicat que està a favor de la dotació de serveis del carrer i que es paguin amb contribucions especials, però ha apuntat que amb la subvenció es creen ciutadans de dues categories, ja que hi ha molts de llocs del municipi, com els veïnats de Cala Gat o de Canyamel, que no disposen de la subvenció del POS per fer front a la dotació de serveis.  El Partit Popular també ha demanat que es posi en marxa l’empresa pública.

 

EU-EV ha explicat que està a favor de la dotació de serveis però ha aclarit que no es pot tornar a donar el retard que hi ha hagut en l’inici de les obres.

 

Per altra banda, l’adjudicació definitiva de les obres d’ampliació i reforma de l’IES Capdepera ha estat aprovada per unanimitat a l’empresa San José S.A.

 

L’escrit de Margalida Mulet ha quedat ajornat fins al proper plenari.