El públic omplí l'església de Cala Rajada de gom a gom, en el concert conjunt de la coral s'Alzinar i la coral Terpsicore de Sant Quintí de Mediona (Catalunya)






 
  Aquesta era la segona vegada que la coral Terpsicore de Sant Quintí de Mediona (Barcelona) visitava el nostre municipi. Enguany, en el seu 25è anviersari, han tornat al nostra poble, després d'onze aqnys. La Coral s'Alzinar va fer d'amfitriona organitzant el concert de dia 10 d'octubre, a més d'un sopar per a tots els cantaires i acompanyants.
   El concert a l'església del Carme de Cala Rajada comptà amb tres parts ben diferenciades.
   Primerament, la Coral s'Alzinar  oferí quatre cançons del seu repertori ( Copeo matancer, What a Wonderful World, New York New York i Oh happy Day) sota la direcció d'Elionor Gómez-Quintero Garau i Maria Antònia Gomis al piano. La seva actuació, en la línea que ens té acostumats... excel·lent!

Image

   La segona part, i més extensa, correspongué a la coral visitant, la Coral Terpsicore, que interpretà onze peces amb una ampla temàtica i una molt acurada interpretació.  (Gloria, laus et honor; Ave Maria, Kriabe; Jeiki, jeiki Etxenkoak; Sense vent; Tot baixant per la dracera, Per tu jo cantaria; Dolç rossinyol; cançó de bre per a una princesa negra; Bring me a little water, Sylvie i Oh when the Saints) sota la direcció de Marta Rodríguez Polonio i acompanyament al piano de Maria Antònia Gomis.

Image

  La tercera part consistí en el cant comú de dues obres: la tradicional "L'amo de son Carabassa" i La balanguera.





  Tant el president de la coral s'Alzinar com el de la coral Terpsicore dirigiren unes paraules al públic. Un per donar la benvinguda als cantaires de Sant Quintí , i l'altre per agrair la rebuda a Cala Rajada, tot resaltant aspectes comuns dels dos pobles.

Image

Acabada la interpretació de La Balanguera, li va ser lliurat un ram de flors a la directora catalana, mentre que el president de la coral s'Alzinar, Jaume Fuster, va fer entrega d'uns obsequis (entreels quals una senalleta de llata).



   En acabar, la coral s'Alzinar oferí un sopar a tots els cantaires, amb una selecció de plats elaborats per membres de la mateixa coral. 

Image

   En breu esperam poder afegir a aquesta crònica alguns fragments de vídeos de les actuacions de s'Alzinar i Terpsicore.

Image