Image

Les activitats d'aquest dissabte començaren a Son Jaumell, amb la tradicional tirada al colomí, acte aquest del qual no us en podem oferir cap imatge. Si n'aconseguim alguna, la insertarem.

Cap a l'horabaixa, la XXIV cursa popular de Sant Bartomeu va omplir els carrers i camins del voltant del poble de gent que corria. A la secció d'Esports hi trobareu les classificacions de les distintes categories, així com un reportatge fotogràfic, amb moltes cares conegudes.

Els actes pràcticament s'anaren solapant. Així, a les 19 hores va tenir lloc el lliurament de premis dels guanyadors del concurs de narració curta "Ploma de Ferro".

Image

Cap dels guanyadors (recordem que el primer premi va quedar desert i només es concediren accèssits) Xavier Cabús i Mañosa (de Barcelona), Josep Mª Seró i Domènech (de Tarragona) i Daniel P. Bosch Badenes, de Cala Rajada, no  pogueren assistir a l'acte. Suplint aquest absència, na Maria Àngela Vila ens va fer un tast de cadascuna de les obres. "Cap Vermell" s'ha compromès, com ha vengut fent sempre, a tenir cura de l'edició immediata dels relats premitats.

Image

La gent de bon paladar cultural que assistí a l'acte pogué gaudir de la veu i del swing de la cantant Gina Calpin, magníficament acompanyada a la guitarra per Jaume Ginard. Els organitzadors de la vetlada de jazz de Sant Roc s'haurien d'apuntar aquests noms, perquè a vegades anam a cercar enfora allò que tenim molt a prop.

Image

A les 20 hores, la festa de la Tercera Edat. La gent de "Ca Nostra" va fer el seu soparet, va ballar amb el duo "Amanecer", va escoltar la pròpia coral cantar dues cançons... Es va retre homenatge als majors nascuts l'any 1919, que varen rebre obsequis de "la Caixa", "Sa Nostra" i l'Ajuntament. Una festada. Tot molt bé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I per acabar-ho da'rrodonir, la projecció de la pel·lícula "Yo", amb presència del seu director, Rafa Cortès.

Image

Prèviament, les presentadores del programa "Sunset Bulevard", de Capdepera Ràdio, Isa Ferrer i Toti Fuster, entrevistaren el director, qui es mostrà no ja totalment accessible, sinó un personatge encara de carn i ossos, que va parlar de cine amb tota naturalitat i va explicar detalls molt interessants de la gestació d'questa primera pel·lícula que ha rodat i que tants d'èxits està assolint arreu del món.

Image

La presència de Rafa Cortès va ser possible gràcies als bons oficis de Pere Cortada i, molt especialment, de la cala-rajadera Bàrbara Ferrer, membre de l'equip de producció.

Ens hi va sobrar que el regidor Rafel Fernàndez mostràs tanta autosatisfacció per l'èxit de les festes. Ens agrada més que sigui la gent qui digui aquestes coses.