Image

Dia de Sant Bartomeu. A les 20, Missa Solemne, amb l'església estibada de gent i amb un final que feia una olor d'alfabeguera que entabanava. I tot seguit, inauguració de la nova oficina d'informació turística que l'Ajuntament ha instal·lat a Can Creu d'Inca.

Image

Va presidir l'acte, el batle, acompanyat de bona part dels membres del consistori. No debades es tracta d'una primera passa d'aquest equip de govern i que, per tant, té molt de simbòlica. També hi assistí la Directora Insluar de Turisme, Melchora Gómez (però ningú ens ho va dir i ho hem sabut a posteriori)

Image

Pensam que es tracta d'una iniciativa molt positiva, que pot ajudar a dinamitzar la vida econòmica i cultural del poble. Al capdavant hi trobareu la funcionària Francisca Pascual, a qui desitjam molts d'encerts.

 

Image

Les activitats esportives varen tenir per escenari el Poliesportiu. Es tractava de la jornada de basquet 3x3, que començà, com estava previst, a les 21 hores i acabà a la 1 de la matinada. Hi participaren 6 equips, amb un total de 30 jugadors.

Image

Després es va fer el concurs de triples, del qual en fou guanyador Carlos Blanes. El Servei Municipal d'Esports aportà aigua i fruita, i el Club Atlètic Escolar va tenir cura de tota l'organització. La participació va ser menor que en anys precedents, cosa que permeté acabar a una hora més prudent.

Image

Els problemes arribaren amb l'esperada vetlada de teatre a càrrec dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut. El temps, que enguany juga en contra, va aconsellar de traslladar la representació al Teatre Municipal. De fet, va brusquejar tota la vetlada. Però el Teatre té un aforament limitat que, naturalment, no va donar cabuda a tothom que pretenia accedir-hi. Això hi va haver moltes persones que ho varen entendre. D'altres, en canvi, s'entossudiren a entrar a la sala, per sobre d'allò que el seny aconsellava.

Image

Afortunadament, a banda de les lògiques incomoditats que l'excés de públic va provocar, la funció va discórrer amb tota normalitat i els joves actors de l'Institut varen triomfar una vegada més. Hoy no me puedo levantar ha estat tot un succés i deu vegades que la fessin, deu vegades que omplirien. Enhorabona a tots ells, especialment al professor Antoni Morey.

Image