Concert de la coral de s'Alzinar a Cala Rajada


12 Setembre 2009







   En el marc immillorable de l’església del Carme, la Coral s’Alzinar interpretà, el passat dissabte dia 12, un grapat de cançons del seu ampli repertori.  Aquest concert  és el darrer de la temporada d’estiu, dins el cicle  patrocinat per Turisme, per a dinamitzar culturalment la temporada.
   En la primera part del concert, la coral s’Alzinar ens oferí una selecció de cançons americanes, avui en dia autèntics clàssics, i espirituals  negres. Així, escoltàrem New York, New York, What a Wonderful Word. The Lion Sleeps tonight, When the Saints, I want Jesus to walk with me,Oh happy day i Memory. Després arribà el midley The Beatles in revue, i per acabar tres tasts de sarsuela: Brindis (de Marina), Ronda de los Enamorados (de La del soto del parral) i Canción del sembrador (de La rosa del azafrán), que foren molt aclamades. De fet, el públic acabà en peu, aplaudint i acompanyant el bis (Barbara Ann). En definitigva, un repertori molt entretingut i variada, dirigit bàsicament a un públic extranger.

Image

   La coral va ser dirigida, com sempre, per Elionor Gómez-Quintero Garau, i va estar acompanyada per maria Antònia Gomis al piano. Actuaren com a solistes Anne Chafahi, Pere Llabata i Vicenç Nadal.
   En acabar “les Maries” que feien festa convidaren a la resta de cantaires a un refresc.