COMMOCIÓ A

CAPDEPERA


En un terrible accident ocorregut a Manacor, perdé la vida un nadó, fill  dels veïns de Capdepera Pau de Maria Aranda i Bàrbara Mayol. Aquests es troben hospitalitzats, en estat greu, tot i que no es tem per la seva vida


Foto dBalears
La notícia es va escampar, el dijous al vespre, per tot el poble. Un greu accident que s'havia produït poc abans de les 20 hores i en el qual s'havien vist implicats dos cotxes, a la rotonda de Manacor (devora el polígon industrial d'aquella ciutat) s'havia cobrat la vida del fill de Pau de Maria Aranda (policia local de Capdepera) i de Bàrbara Mayol Lliteres (funcionària de Correus). Pau, el nadó de només quatre mesos d'edat, no es va poder sopreposar a les greus ferides que va patir.

El nin viatjava amb els seus pares, els quals varen ser rescatats pels serveis d'emergència i traslladats a l'hospital de Manacor, on es troben ingressats. Posats en contacte amb familiars dels afectats, ens digueren que, tot i la gravetat de les ferides, no es temia per la vida de Pau de Maria i Bàrbara.

La commoció és molt gran, en tot el poble, especialment entre familiars, amics i companys de feina dels afectats. Per damunt les versions de l'accident aparegudes en els ditints mitjans informatius i de les circumstàncies que hi varen concórrer, "Cap Vermell" el que vol és manifestar el seu suport tant a Pau com a Bàrbara, coneguts i apreciats de tothom, així com a la resta de familiars, en uns moments tan traumàtics des de tots els punts de vista.