Segons distintes fonts informatives, aquest mes de juliol es vol intentar una nova travessia Menorca-Mallorca nedant


De la pàgina www.menorcaesports.org n'extreim aquesta informació:

Travessia del Canal de Menorca. Al final la cosa s´ha refet i sols serà el nedadior Miquel Suñer, que el proper juliol, provarà  la travessia del canal de Menorca, una fita aconseguida només quatre vegades, l’última de les quals es va portar a terme fa 37 anys.  El repte que s’ha marcat  l´esportitsta és nedar de Menorca a Mallorca sense més protecció que la del banyador. Es tracta d’una de les travessies de llarga distància més dura i desconeguda, ja que hauran d’afrontar 36  quilòmetres sense la protecció del vestit de neoprè, habitual en aquesta mena de proves. A més, aquesta travessia només s’ha aconseguit en quatre ocasions en modalitat individual. A l’octubre de 1968, Kendall Mellor va fer-la per primera vegada amb un temps de 16h i 18 min; el juliol de 1969, Montserrat Tresserras la cobria amb 21h i 7min; el tercer nedador a cobrir-la va ser Dellys Beynon, el 1971 amb un temps de 16h i 9 min. I l’última vegada que s’ha cobert, l’octubre de 1972, Kevin Murphy va establir un millor temps de 15h i 41min.

Un amable lector ens ha posat sobre la notícia, després d'haver-la escoltada per la ràdio. Ni aquest lector ni nosaltres en tenim dades més concretes, quant a la data d'aquesta possible travessia, però us n'informarem tan aviat com ho hàgim pogut concretar.

En qualsevol cas, els qui recordam les travessies anteriors, sabem que un punt de sortida o d'arribada és, inevitablement, el cap de Capdepera, punt més proper amb Menorca. Així que, per aquí l'haurem d'esperar, en Miquel Suñer.

Estarem al cas.