Ai l'amor...

Amplíssima informació gràfica de l’actuació
dels alumnes de l’IES Capdepera



Dilluns... Ai, els dilluns!, ai, l'amor! Dia per a resistents, per a desenfeinats, per a seguidors feels. Les forces comencen a escassejar, i encara queden uns quants dies forts. Tot plegat, els alumnes de l'institut de Capdepera només aconseguiren una entrada bona, però no ompliren. I és una llàstima, perquè els al·lots hi posaren gràcia, desimboltura i convicció, i aquest "Ai l'amor" va discórrer com una alenada d'aire fresc enmig de les calorasses que patim.

Sota la direcció de Jaume Alzamora, els joves estudiants de l'IES Capdepera es ficaren en els personatges, interpretaren, cantaren i es guanyaren el públic. L'obra, una aproximació a les relacions de parella, vistes des d'òptiques molt distintes, parteix d'un text molt àgil, ple de recursos, fins al punt que algunes escenes són realment magnífiques. Si, a més, hi posam un refregit de fragments de cançons molt conegudes, al·lusives a cadascuna de les situacions, el resultat de conjunt esdevé un espectacle que es fa molt curt.

En definitiva, una bona vetllada de teatre, a càrrec d'un grup que va demostrar les infinites possibilitats que atresora. Alguns dels actors/actrius s'haurien de plantejar si el seu futur no passa per la interpretació.

Enhorabona a tots.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image