Divendres 10, densa jornada de festes

*****

Vol en globus, ball de bot i "sa processó va per dedins"
ompliren la jornada d'horabaixa-vespre


Les activitats del divendres es varen iniciar cap a les 19'30 hores amb la pujada en globus aerostàtic captiu, realitzada per l'empresa Illes Balears Ballooning i organitzada per la comissió de festes i l'associació Ona Verda. Aquesta és una experiència única, amb la qual es poden assolir punts de vista de les nostres contrades, i en aquesta ocasió foren uns 40 al·lots els que pogueren gaudir d'aquesta sensació tan especial de volar. També "Cap Vermell" hi va ser, i aquestes són algunes imatges de l'esdeveniment.


Image

Image

Image

Image

Després, ja de nit, eren prop de les 22'30, començà la festa en el moll. Com a plat fort teníem la vetllada de ball de bot que, aquest any, ens va oferir l'agrupació "Castell de Capdepera". Copeos, jotes i boleros ompliren el moll, davant un públic molt nombrós que va gaudir de les tonades i els balls d'una agrupació reconeguda i estimada.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 I com a fi de festa, aquest nou invent de la Comissió que duu per nom "Sa processó va per dedins", una mena de carrera esbojarrada, les particularitats de la cual no arribàrem a entendre del tot. Bé, és igual, l'assumpte és que els participants, per la careta que fien, sembla que s'ho passaren molt bé.

Per començar, el Dj Miquel "Sua" començà a encalentir l'ambient, com només ell sap fer.

Image

I els participants s'anaren congregant en el punt de sortida que, per alguna cosa, era ben devora el bar. Les bases deien que havien d'anar diesfressats i, certament, hi va haver de tot: gent conjuntada, gent que feia planta, i gent que feia el... Això!

Image

Image

Image

Image
A la tornada, mirau per on, els concursants havien d'enfilar una agulla, i ja us podeu imaginar el quadre. N'hi havia que en veien més d'un, de cós. I si a la fi aconseguien el seu objectiu, es desfermava l'eufòria.
Image

Image

Image

Però, com en totes les carreres, al final  només hi ha un guanyador, i aquest, pel cas que ens ocupa, va ser en Xisco Uceda. Enhorabona, chamaco!

Image

Com sempre passa, després de la processó aquesta, n'hi havia que encara no havien acabat la corda i volgueren cavalcar una estona. Però no, no en saben: tots varen acabar caient. Si ens han de representar en un rodeo de veritat, ens eliminaran a la primera.

Image

Image

I com que la vetllada donava per bo, encara vàrem tenir temps de compartir una estona amb la tripulació de l'"Alzina". Aquí teniu el patró, David Oliver, juntament amb els amics Antoni J. Munar (tripulant) i Jaume Rosselló, posant al costat de distints membres de la comissió de festes; i amb alguns familiars de Joan i Bartomeu Alzina (primers propietaris del llaüt): la seva germana Maria i el seu nebot Tomeu Álvarez.

Image

Image

Demà, més.