Quasi 200 nins i nines a l’escoleta d’estiu 2009








 foto d'arxiu

    L’estiu és una època que molts associen a vacances i descans. El cert és que al nostre municipi això és un tòpic que no es compleix. Com diu el refrany  “a l’estiu tota cuca viu”, i per aquí hi ha una gran activitat, possiblement producte de  la temporada i turística i totes les dinàmiques laborals associades.
   L’ajuntament de Capdepera fa anys que fa un notable esforç per a dur endavant activitats amb la finalitat de conciliar la vida personal, laboral i familiar. En aquest marc podem anomenar les escoles d’estiu de Capdepera i Cala Rajada, l’escoles esportives, els campus d’esports (bàsquet, futbol, vòlei, ball, golf...), l’escoleta d’horabaixa..., una llarga llista d’alternatives i possibilitats.
   Així podem dir que, segons ens ha informat l’ajuntament a través del departament de premsa, ja ha començat l’escoleta d’estiu de Capdepera i Cala Rajada amb quasi 200 nins i nines apuntats  de 3 a 12 anys. A Capdepera hi ha un total de 70 assistents i es fa a l’IES Capdepera; i més de 120 a Cala Rajada al col•legi s’Auba.
    L’escoleta d’estiu pretén ser una manera perquè els pares que treballen tinguin un lloc on deixar els seus fills i per aquest motiu també s’ha posat en marxa l’escoleta d’estiu d’horabaixa, iniciativa que començà l’estiu 2008 .