Ja han començat les obres a Ca’n Creu d’Inca







   La reforma de la comissaria de la Policia Local; la casa senyorial de Ca’n Creu d’Inca; la rehabilitació del paviment de la plaça dels Pins i la dotació de serveis del carrer que donarà a la futura escoleta infantil són les obres que s’estan duent a terme a Capdepera amb l’ajuda econòmica del Govern estatal.
   La comissaria de la Policia Local i la Brigada de Capdepera té un pressupost de 200.000 euros i preveu la rehabilitació de l’edifici i la supressió de les barreres arquitectòniques.

Image

   Per la seva banda també han començat les obres de Ca’n Creu d’Inca amb un pressupost d’1.100.000 euros. Les obres preveuen habilitar l’edifici per incloure dependències de l’Ajuntament.
També ha començat la dotació de serveis del carrer que donarà a la futura escoleta infantil. Té un pressupost de 400.000 euros i s’instal•laran els serveis d’aigua, llum i aigües brutes perquè se pugui construir l’escoleta al solar municipal. Es preveu que les obres durin uns 4 mesos.

Image

   La darrera de les obres és la plaça del Pins de Cala Rajada. Aquestes obres no començaran fins a finalitzar l’estiu però preveu canviar el paviment i el mobiliari urbà, a més de construir una zona de jocs infantils.