Presentada la Guia de consum responsable en l'ambit de l'economia familiar

------

Consumir millor, un repte indefugible


El dimarts dia 23, en el local de la gent gran "Sol Naixent" de Cala Rajada, va tenir lloc la primera de les conferències programades per a presentar la Guia de consum responsable, editada per la Direcció General de Consum (Conselleria de Salut i Consum).

Image

Davant un nodrit grup de membres de l'associació de la Tercera Edat, el cap de serveis de la Junta d'Arbitratge de la D.G. de Consum, senyor Jesús Cuartero Saiz, va fer un repàs exhaustiu als mètodes recomanables per a un consum responsable en l'àmbit de l'economia familiar. Des de l'alimentació a les compres per Internet, passant per l'aigua, l'energia o els serveis financers, el conferenciant va esbrinar els problemes que es poden derivar d'un consum compulsi, o de pràctiques fraudulentes de les quals tots en podem ser víctimes.

Aquesta magnífica exposició, altament divulgativa,  es repetirà el proper dijous dia 25, a les 19 hores, en el local de l'associació "Ca Nostra", a Capdepera. I si ens voleu fer cas, anau-hi, perquè en traureu molts i bons consells per a consumir millor.