FISHING






          Es veu que la revista Cap Vermell és una bona pesquera. Divendres passat, devers mig matí, uns pescadors furtius hi amollarem l’ham i tragueren un bon covo de vots.

          I és que a les enquestes, mig per riure, que fa la Revista, ningú les mira; però de visitar-les, les visiten. I fins i tot n’hi ha que s’emprenyen amb els resultats que van donant i pesquen a casa d’altri.
          Cap Vermell sempre ha estat conscient de l’escassa fiabilitat dels resultats de les preguntes que planteja, resultats que pertanyen a una mostra irreal de la població; però, què voleu?, ara que alguns s’ho agafen tan a pit que es llancen a bussejar a la recerca  dels vots perduts, ens ho replantejam i estam disposats a donar un premi, la tupinada virtual, amb dret d’accés gratuït a la nostra web, per als qui més i millor manipulin els vots dels lectors. Perquè no ha de ser per nosaltres que la rància tradició caciquil de manipular els resultats es quedi sense adeptes i, que carai!, en els temps que corren convé dur-se bé amb n’Ahmadineyad.



Image