Amb assistència del Conseller de Turisme, Miquel Nadal

 ASSEMBLEA DE L'ASSOCIACIÓ HOTELERA CALES DE CAPDEPERA











El divendres, 19 de juny, l'Associació Hotelera Cales de Capdepera ha celebrat la seva assemblea anual, a les instal·lacions del Beach Club Font de sa Cala, amb presència de la majoria d'associats.

Els màxims responsables de l'Associació (Joan Massanet, president; Ramon Ramos, secretari; i Miquel A. Flaquer, secretari), han duit el pes de la reunió, i s'han aprovat tant la liquidació dels comptes de 2008 com el pressupost per al present exercici, sense cap entrebanc. Alguns precs i algunes preguntes han estat contestats per la taula. En definitifva, podem parlar d'una assemblea molt tranquil·la, sense cap tipus de controvèrsia. En destacaríem, si de cas, la baixa com a membre de la junta directiva, d'un veterà com Antoni Martorell, i la incorporació de dos joves hotelers: Joan Ferrer Jr. i Nico Pons.

Cap a les 13'30 s'ha incorporat a la reunió del conseller de Turisme, Miquel Nadal. Aquest ha arribat acompanyat dels pesos pesants dels seu departament: el director general de Promoció Turística, Joan Sastre; el director general d'Ordenació i Planificació, Carlos J. del Salvador; i del director de l'Institut d'Estratègia Turística (Inestur), Antoni Oliver. Tot plegat resulta una demostració inequívoca de la importancia que la conselleria ha volgut concedir a aquesta trobada, en un any d'especials dificultats, derivades d'una davallada significativa d'ocupació.

Image

El president, Joan Massanet, ha agraït aquestes presències, ha assenyalat els problemes pels quals travessa el sector turístic i ha demanat el suport de les institucions. De la seva banda, el conseller Nadal s'ha referit als esforços, sempre insuficients, de l'administració, en matèria de promoció. Ha reconegut la caiguda important del mercat britànic, mentre manifestava la confiança en el mercat alemany, com a recurs per a salvar aquesta difícil temporada.

Image