La candidata del Partit Popular a les Illes Balears, Rosa Estaràs, presentà les seves propostes en un dinar  amb entitats i representants de l'empresariat de Capdepera

   La candidata del PP  a les eleccions  europees, pel Partit Popular, dinà amb representants d’entitats i col•lectius de Capdepera. Dimecres, dia 27 de maig, va reunir una nodrida representació de  l’empresariat, comerciants, constructors, associació hotelera, associacions de veïns,  etc. per a presentar la candidatura  del Partit Popular a aquestes eleccions. A l’acte, a més de gairebé la totalitat de la junta local del PP de Capdepera (es notaren algunes  absències significatives), hi assistiren el president  i el secretari general del partit a Mallorca.


Image

   En el seu discurs, na Rosa Estaràs es dedicà a fer una crítica als govern central i al de les Illes Balears, centrant el seus arguments en el tema de la crisi econòmica i d’algunes de les mesures que s’han pres els darrers mesos. Va fer incidència en el tema de l’atur, responsabilitzant-ne en primer terme el govern central, va explicar alguna de les mesures proposades pel PP nacional i criticà l’oportunitat del debat sobre l’avortament.

Image

   Fent referència a l’eslògan del PSOE “aquest partit se juga a Europa”, Rosa Estaràs va enfocar les eleccions com una qüestió de confiança (o no) a l’actual govern Zapatero, i relacionà els resultats del seu partit amb el recolzament  (o no) a l’oposició de Rajoy. 

 Image

    Poques coses es van sentir de propostes, en clau europea, en el llarg parlament de la candidata, que mostrà   rigor expositiu i l'eloqüència pròpia d’una política amb les  taules de la candidata del PP.  
 

   A l’acte hi assistiren prop de cent persones, i va ser gravat per IB3  i Televisió de Mallorca.