S'avança al juny la data per a una possible posada en marxa del servei









   L’ajuntament de Capdepera ha firmat un projecte per a dotar d’Internet wifi a tot el municipi, que arriba a Cala Rajada, Cala Mesquida i a foravila. Aprofitant les obres del c/Port i que aquest ja és una zona wifi, han contractat un servei que ofereix a tots els veïns la possibilitat de gaudir d’Internet de banda ampla sense fils a casa seva, per una quota mensual de 38,43 euros més IVA per 4 Mbs, però que es poden ampliar incrementant el cost addicional. 
   L’empresa encarregada de prestar el servei s’encarrega de subvencionar la instal·lació i el manteniment dels equips que permetin la cobertura, que estaran ubicats a Sa Cova Negra, a canvi que el Consistori garanteixi el dret d’explotació del servei per un mínim de quatre anys prorrogables, per tal de recuperar la inversió realitzada. L’ajuntament només haurà d’abonar 4.060 euros més l’alta de les zones wifi lliures de la localitat, situades a la plaça de l’Orient, la plaça Castellet, la plaça de la Sala Multiusos, i la plaça Mariners.
   Encara no hi ha una data concreta perquè es comenci a donar aquest servei, però s'espera que, en el mes de juny, els veïns interessats ja el puguin contractar.