Segons informa la premsa, la propietat de l'hotel Serrano va rebutjar una oferta de la secretaria d'Estat de Turisme per a la compra de l'edifici


Ho havia anunciat també Televisió de Mallorca, i aquest dissabte (04-04-2009) ho ha publicat la premsa. Nosaltres n’extreim alguns paràgrafs de la informació publicada per “Diario de Mallorca”:
 

“La secretaria d’Estat per al Turisme realitzà una oferta econòmica que rondaria els sis milions d’euros per a l’adquisició dels terrenys de l’hotel Son Moll de Cala Rajada, amb la finalitat de convertir-lo en un espai d’ús públic.

(...)

Segons ha transcendit, l’oferta fou considerada insuficient per la propietat, que la desestimà, ja que aquesta volia recuperar els set milions pagats per l’adquisició de l’hotel més uns tres milions invertits en la reforma, sense que de moment s’hagin reiniciat les converses.

D’altra banda, ahir al dematí fou presentat per part de l’Ajuntament de Capdepera un projecte per a l’apuntalament de l’edifici per tal que els pèrits en puguin treure mostres i continuar amb la investigació, a instàncies del Jutjat número 2 de Manacor.”

 

Aquestes obres de muntatge de bastides les faria l’Ajuntament, de manera subsidiària, i seria després que s’autoritzaria la retirada dels precintes, que quedarien reduïts al perímetre estricte de l’edifici i, per tant, es reobririen els dos carrers afectats. Tot seguit es podria cobrir l’hotel de manera que es reduís l’impacte visual que ofereix actualment.