L'Ajuntament de Capdepera celebra el Dia Mundial Forestal amb diverses activitats al llarg d'aquesta setmana





   L'Ajuntament de Capdepera, des del departament de Medi Ambient, ha organitzat diverses activitats al llarg d’aquesta setmana, amb motiu del Dia Mundial Forestal que se celebra aquest dissabte, 21 de març.
  Així, aquest dimecres des del consistori juntament amb la col laboració de la Conselleria de Medi Ambient, es van lliurar els premis locals del III Concurs de dibuix "Evita el foc", en els tres centres educatius del municipi, s'Auba, s'Alzina i l'IES. 
  Els finalistes participaran en el concurs comarcal organitzat per l'esmentada conselleria conjuntament amb els ajuntaments de Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç i Artà. 

Image
Entrega de premis a l'IES

Image

Image
Entrega de premis a s'Auba

Image
Entrega de premis a s'Alzinar

   El tema proposat per al concurs és "Els incendis forestals destrueixen el bosc. Evita el foc”, que té com a objectiu conscienciar els escolars en la prevenció d'incendis i en la protecció dels boscos.
   A més, aquest mateix dimecres, 18 de març, la regidora de Medi Ambient, Pilar Gasull i tècnics de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Capdepera varen muntar una paradeta amb gran èxit al mercat de Capdepera, a la plaça de l'Orient, on es van regalar plantes. Concretament es van lliurar pins, alzines, mates i murta. 

Image

  Les activitats commemoratives amb motiu del Dia Mundial Forestal continuaran el proper dissabte, 21 de març, amb una altra paradeta al mercat de Cala Rajada a la plaça dels Pins, on també es regalaran plantes.

Departament de premsa
Ajuntament de Capdepera.