Unes jornades esportives acolliran durant aquest  març un debat entre experts sobre la formació, especialment en nins, de cara a la competició.







   La regidora d'Esports, Pilar Gasull, ha ofert aquest dijous, 5 de març, una roda de premsa a Can Creu d'Inca per presentar les Jornades de Futbol base "El camí de la formació a la competició", que se celebraran el 9, 16 i 23 de març al Teatre Municipal de Capdepera.  La regidora estava acompanyada del president de l'Escolar, Antoni Fajardo, i de l'Associació Ona Verda/Pilotes Fora, Roger Udina, que col·laboren en l'organització de les jornades

Image

   Es tracta de les primeres jornades d'aquestes característiques que se celebren a la comarca del Llevant i acolliran diversos experts en la matèria com metges, psicòlegs i esportistes de nivell.
   Entre ells, el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB), Miquel Bestard; el metge de la Federació balear de futbol, Joan Roig; el preparador físic del R.C.D., Antoni Lluís Servera; o els jugadors del R.C.D. de Mallorca,  Miquel Àngel Moyà, Ivan Ramis i Miquel Àngel Nadal. També sembla confirmada la participació de jugadors locals com Toni Prats i Juanmi Gelabert
   Cada sessió constarà de dues ponènices i debat, i el darrer dia se celebrarà una taula rodona, per elaborar les conclussions de les jornades.
    La regidora ha comentat durant la roda de premsa que l'objectiu d'aquestes jornades és "fomentar el debat no sols en el futbol sinó en l'esport en general, entre altres aspectes, a partir de quina edat un nin està preparat per competir, intercanviar impressions i poder arribar a diverses conclusions".

Image

    L'entrada per assistir a les jornades és lliure i es lliuraran diplomes als federats inscrits que assisteixin a la totalitat de les jornades. Informació i inscripcions gratuïtes al Poliesportiu es Figueral de Capdepera al telèfon 971-58 81 97.