Multitudinari sopar anual  i eleccions de la junta de la coral S'Alzinar








   Gairebé la totalitat de membres,  les seves respectives parelles i un bon grapat d’amigues i amics comparegueren al sopar anual de la Coral s’Alzinar. El sopar, un esplèndid bufet, va tenir lloc el passat dissabte, dia 28 de febrer, en el menjador de l’hotel n’Aguait, com sol ser habitual en les celebracions d'aquesta formació.

Image

Després de sopar  i cantar un parell de cançons  (no hi podia faltar la Cançó del Beure) els comensals passaren al saló-bar, on s’havia instal·lat una taula electoral, ja que era dia d’eleccions a la junta de la Coral.

Image

  Fetes les votacions, mentre es produïa l’escruitini, el president Vicenç Nadal i la directora Elionor Gómez-Quintero obriren el  ball, després del qual continuà la festa, animada per la música de Juanjo Tur i Esperança Sureda.

Image

Image

   Amb una participació del 100% dels inscrits, el votants triaren dos representants de cada “veu” i, per un vot de diferència, sortí elegit president en Jaume Fuster, per bé que l’anterior president, Vicenç Nadal, serà el secretari i de tresorer continuarà Lluís Cerrada. La resta de membres de la junta són Bàrbara Femenies, Maria Antònia Sureda, Sally Von Stünzner-Karbe, Juanita Adrover, Joan Genovard, i, com no, la directora Elionor Gómez-Quintero.

Image

Image

   A la fotografia podeu veure la nova junta directiva, amb un càrrec per quatre anys.