Espectacular

Rua

a

Cala Rajada






   La Rua 2009 a Cala Rajada omplí els carrers d'una gentada, entre els que badaven i els que desfilaven, com poques vegades s'ha vist. És difícil comparar un any amb l'altre, però el cert és que, malgrat la crisi, engunay ha estat una de les edicions més vistoses i participatives de la desfilada de Carnaval, amb una gran quantitat comparses, totes elles molt nombroses, i amb carrosses ben edniumenjades i música a voler. I junt amb els grans grups, no hi faltaren els que sortiren disfressats a títol individual o en petites colles.
   Tot plegat va constituir una rua plena d'imaginació, d'alegria i de ritme. És a dir, una festada!
   Aquí teniu una mostra, un vídeo on podeu gaudir de la desfilada d'algunes comparses:



   No podem deixar de banda la constància de dos estols de fidels participants: la Banda de Música i la Banda de Cornetes i Tambors, que hi posen música en directe. I aixó, en aquest tipus de celebracions, s'agraeix molt.

Image



   Per acabar la festa l'Associació de Comerciants de Cala Rajada muntaren un bar amb venda de begudes i entrepans, i música amb DJ.

Image

   Dit això, us mostram algunes de les fotografies que varen fer (us podem asegurar que hi ha més, moltes més en el calaix, però per qüestió d'espai no les podem posar totes)....

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image