Comencen les obres de pavimentació i embelliment del nucli històric de Capdepera







    Aquesta setmana ha començat la primera fase de les obres de pavimentació i embelliment del nucli històric de Capdepera des del carrer Castell, amb un pressupost de 583.347 euros, inversió sotmesa al FOMIT ( Fons de Modernització d'Infraestructures Turístiques) que depèn del Govern central.
   El projecte, impulsat per l'Ajuntament en la seva línia d'embellir i millorar les infraestructures, inclou la millora de l'empedrat i l'embelliment dels carrers Major, Goya, Fons, Castell, Alt, Flors, Pla d'en Cosset, carreró de Sant Joan, carreró baixada i Plaça Vella, que formen part del nucli històric de Capdepera.
   El paviment existent en aquests carrers es troba en un estat de deteriorament, per la qual cosa les obres consistiran a adequar i millorar les voreres i esglaons, i les escales de pujada al castell. També està prevista la dotació de canalitzacions per al futur soterrament de xarxes de serveis aeris existents, així com una xarxa de pluvials al carrer Major.
   Es col•locarà nou mobiliari urbà com ara bancs, papereres i fanals. Al carrer Pla d'en Cosset es condicionaran les jardineres existents i s'eliminaran les barreres arquitectòniques a tota la zona afectada pel projecte.

Image

   L'Ajuntament preveu que les obres, en aquesta primera fase, concloguin al mes de juny i que la segona fase d'aquest projecte comenci l'octubre de 2009 i que en la seva totalitat, el projecte estigui acabat per a maig de 2010, abans del Mercat Medieval.
   El batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, indica que les obres s'aniran realitzant per trams i explica que una vegada acabades les obres d'aquest projecte, el municipi "guanyarà molt, oferirà una altra imatge, i podrem comptar amb una altra oferta a part del sol i la platja".

Dept. premsa
Ajuntament de Capdepera