Ahir, dimecres 2 d’octubre, el trànsit a Capdepera va ser un autèntic caos. Llargues coes, retencions, trams de carreteres tallats, desviaments... se van succeir durant tot el dia, especialment al matí. Tot aquest trull va estar provocat per les obres de millora i manteniment de la carretera Ma-15 en ambdós sentits que realitza el Departament de carreteres del Consell de Mallorca.



Les obres d’asfalt en la rodona de la Llata (davant el polígon de Capdepera) va provocar llargues cues i a més, el fet que coincidís amb el mercat de Capdepera ( que talla un dels dos carrers principals que travessen el nucli urbà), va fer que restessin efectivitat a les rutes alternatives. 
 

Se produí qualque incident com la caiguda del cablejat en el carrer Roses al ser enganxat per la grua d’un camió, vehicles que es botaren les barreres que prohibien el pas en alguns trams... La policia local va regular el trànsit en el punts més conflictius redirigint el transit i intentant facilitar, en la mesura del possible, la circulació.

Els operaris han treballat amb celeritat i al capvespre la rodona estava asfaltada i el trànsit restablert amb normalitat. Atenent a la nota del Consell, les obres acabaran divendres, dia 4 d'octubre a les 19 hores.
 

Aquest és el avís del Consell:

CARRETERES CONSELL DE MALLORCA INFORMA:

Tasques de millora i manteniment Carretera Ma-15 (ambdós sentits)

Punt quilomètric inicial: 74

Punt quilomètric final: 77

Restriccions: Trànsit altern (possibles retencions) fins a les 19.00 h de divendres dia 4 d'octubre.

Disculpau les molèsties.”