Dilluns, 26 d’agost, en la plaça de la Constitució s’ha celebrat l’acte de lliurament de les plaques commemoratives als socis nascuts l’any 1936, és a dir que han complit 88 anys. Son vuit els socis que han assolit aquesta edat, del quals 6 han estat presents :

-  Pere Melis Garau

- Joan Nebot Bauzà

- Pere Orpí Ferrer

- Josefa Ortiz Ocaña

- Miquel Sirer Moll

- Epifanio de la Torre Rodríguez





L’acte ha començat amb la presentació, a càrrec del president de l’associació “Ca Nostra”, Pere Llabata qui recordà els socis que no han pogut assistir per incapacitat o defunció. També explicà l’escaleta de l’acte.

Després de les paraules del president actuà la Coral Gabellina, que cantà l’Himne de l’Associació, Ansiedad, Enamorat de tu i Habanera de Cádiz. Un petit concert de la coral Gabellina dirigida per n’Elionor Gómez-Quintero, amb el suport instrumental de Ma Antònia Sancho (piano), Joana Colom i Maria Escalas (guitarra), Jeroni Alzina (percussió) i Carme Alzina (violí).
 



Acte seguit se lliuraren les plaques a cada un dels socis. Els encarregats de lliurar-les van ser els regidors de l’Ajuntament de Capdepera, la directora insular de Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, Hermosinda Mariño i el president del club, Pedro Llabata. 







Després de fer una fotografia de grup dels homenatjats i les autoritats, se serví un berenar (panades, ensaïmades i gelat). Tots els homenatjats estaven acompanyats de la seva famíla.

















L’acte acabà amb l’actuació de na Marisa Rojas i Esperança Sureda i que convidaren a  ballar als socis, incloent-hi una exhibició de ball en línia.









Enhorabona tots i totes!