El prestigiós certamen se celebrarà del 31 d’agost al 4 de setembre i reunirà pianistes de renom d’Espanya, Regne Unit i Rússia




L’edifici històric de la Torre de Canyamel esdevindrà, un any més, la seu del prestigiós Festival Internacional de Piano, que  enguany celebra la seva desena edició. Aquest esdeveniment, ja consolidat com un referent en l’escena musical de Mallorca, oferirà quatre concerts excepcionals en un entorn històric incomparable, la torre de defensa del segle XIII, els dies 31 d’agost, 1, 2 i 4 de setembre, a les 20.30 hores.

La inauguració del festival, prevista per al 31 d'agost, anirà a càrrec del distingit pianista britànic Callum Mclachlan, que presentarà un programa que inclourà composicions de C.P.E. Bach, Lili Boulanger i Robert Schumann, en una vetllada de gran qualitat artística. L'1 de setembre, l'escenari acollirà el pianista rus Dmitrii Kalashnikov, la interpretació del qual abastarà peces icòniques de Johann Sebastian Bach, Franz Liszt i Frédéric Chopin. A la jornada del 2 de setembre, la pianista espanyola Deva Mira Sperandio, flamant guanyadora del London International Chopin Competition, oferirà un homenatge exclusiu a Chopin, dedicant el seu recital íntegrament a les obres del conegut compositor polonès. El festival culminarà el 4 de setembre amb l’actuació de la talentosa pianista britànica Berniya Hamie, que interpretarà una selecció d’obres de Maurice Ravel i Robert Schumann.

El festival compta amb la direcció artística d’Óscar Caravaca i representa una oportunitat única per gaudir de l'excel·lència musical en un marc històric de gran bellesa; una experiència cultural excepcional en la commemoració del seu desè aniversari.

Les entrades per a cada concert estan disponibles al preu de 25 € i també hi ha un abonament especial per als quatre concerts al preu reduït de 80 €. Per a més informació podeu contactar a través del 971 841 134, el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i web https://eventos.torredecanyamel.com/es/ . El festival se celebra a la Torre de Canyamel, ubicada al Km 5.5 de la carretera Artà – Canyamel.



Clicau la imtge a sota per a més informació de l'esdeveniment musical: