Els fets van passar dimecres horabaixa. Les pedrades i perdigonades foren llançades des d'un cotxe en marxa.


La Guàrdia Civil i la Policia Local de Capdepera han obert una investigació per identificar els responsables de l'atac perpetrat dimecres passat a la tarda contra un centre d'acollida de menors migrants a Cala Rajada.

Els atacants van disparar perdigons i van llançar pedres contra la façana de la casa. A l'interior hi havia només tres joves, després que els altres dotze que residien al centre s'escaparen fa uns dies aprofitant una sortida programada. Els veïns de la zona s'havien queixat durant els darrers mesos de l'augment de la delinqüència i la conflictivitat provocada pels menors, procedents tots de pasteres arribades a Formentera, i havien iniciat una recollida de signatures perquè traslladessin el centre. Després de l'atac, els tres menors que quedaven han estat reubicats en altres centres i l'immoble és buit.

Els fets van passar dimecres a la tarda, quan des d'un cotxe van fer diversos trets de perdigons i van llançar pedres contra la façana d'una casa ubicada al carrer ses Monges de Cala Rajada, al terme municipal de Capdepera, on des de fa uns dos anys hi ha instal·lat un centre d'acolliment de menors migrants sense família. A l'incident no hi va haver ferits, tot i que va provocar una gran alarma entre els responsables del centre. 

Des del primer moment la Guàrdia Civil inicià una investigació per identificar els autors.