Dia 19 de juliol s’inaugurava l’exposició de Miquel Sarasate al Passeig de Cala Lliteres, i amb l’acte s’aprofità per recórrer el passeig que uneix Cala Agulla amb Cala Lliteres, i comprovar com havien quedat les obres de reforma dutes a terme.

Cridà l’atenció que no hi havia cap paperera. Unes dues setmanes més tard ja es troben instal·lades al llarg de recorregut. 

Es tracta de papereres de doble dipòsit ( un per envasos i altre per rebuig) el que no sabem és si són de doble volum de capacitat, ja que durant la temporada alta les que havia abans en el passeig  no donaven abast i moltes vegades els residus quedaven acaramullats al voltant de la paperera. 

El que si hem pogut veure és que algunes papereres noves no s’ha instal·lat a la part del passeig de vorera la mar. Ja que si s’omplen o si fa vent els residus acaben a les roques i més tard a la mar (és el que passa al passeig marítim, per exemple).

Segons ha declarat el regidor de Medi Ambient, Manuel Filgueiras, en acabar l’estiu se procedirà, en una segona fase, a instal·lar-ne al carrer de l’Agulla. “Aquesta era una demanda dels veïns i veïnes de la zona, que ara ja s'ha resolt i tindran papereres per tot el passeig. La intenció és anar instal·lant les noves papereres dobles i canviar les velles i deteriorades, també a les zones de l'avinguda Elionor Servera i altres parts del municipi”.