Els acusats, suposadament, van tancar la víctima a la casa okupada prop de quatre hores i la van intimidar amb armes de foc.

foto arxiu


La Guàrdia Civil va detenir dijous a la nit cinc membres d'una mateixa família per retenir i amenaçar el propietari d'una empresa de desokupació que pretenia negociar l'abandonament del domicili a Cala Rajada. La víctima va estar diverses hores tancat a l'immoble fins que els veïns van alertar els agents i va poder escapar-se. Els sospitosos estan acusats de diversos delictes.

Els fets van passar en un immoble de Son Moll, on una família fa un temps que està instal·lada com a okupes. El propietari de l'immoble va contractar els serveis d'una empresa que sembla els oferí 3.000€ per deixar la casa ocupada il·legalment.

Els arrestats, quatre homes i una dona entre 20 i 40 anys, són membres de la mateixa família. Els fets s'han produït aquest dijous passat.

L'amo de l'empresa de desokupa va anar cap a les 17.00 hores a un domicili situat a la zona de la platja de Son Moll per negociar amb una família que estava okupant-lo. La intenció de l'home era abandonar l'immoble. Els agressors van retenir el perjudicat a l'interior de la casa durant prop de quatre hores i, suposadament, el van amenaçar amb diverses escopetes. Els veïns van escoltar una forta discussió procedent de l'interior de la vivenda i van trucar alarmats a la Guàrdia Civil.

Una patrulla de la Guàrdia Civil d'Artà es va dirigir amb urgència fins al lloc per auxiliar la víctima, que va sortir corrents de la casa i va interposar una denúncia per un presumpte delicte de detenció il·legal i amenaces de mort. Els agents que es van personar al domicili okupat van fer una inspecció i, a més de les armes de foc, també van trobar diferents tipus de drogues. Els detinguts passaren el vespre als calabossos de la policia municipal donat que no cabien als de la guàrdia civil d'Artà.