El dissabte 22 de juny, a l'esplanada de l’aparcament municipal de Capdepera (entre la piscina municipal i el camp de futbol), es va donar per finalitzada la temporada del C. Escolar 202-2024 amb el patrocini de l'Ajuntament de Capdepera i la participació de l'Escolar.

Va obrir l'acte Miquel Àngel Rueda, secretari del club, donant gràcies als assistents a l'acte així com a totes les plantilles de jugadors per la temporada finalitzada.

En la seva al·locució va fer referència a la temporada vinent i els condicionaments que porta l'Ajuntament sobre les instal·lacions municipals del camp de futbol, primerament la nova gespa de darrera generació. L’Ajuntament també s’ha compromès a renovar els vestidors i instal·lar una nova il·luminació. Per part del club es mantindrà per als jugadors del planter la mateixa quota que la temporada anterior. Segons Miquel la més baixa de la comarca. Se canviarà la samarreta de partits oficials i en breu es començarà donar a conèixer a tots els entrenadors de cada equip.

Després del parlament de benvinguda, Xisco Garau coordinador del planter prengué la paraula cridant per ordre de categoria, des de l'escoleta fins a la primera regional, a tots els jugadors perquè posessin per fer-se una fotografia i els que van voler amb les seves càmeres poder recollir el record. A continuació de la presentació de cada equip, Agripina Rocha , regidora de Joventut de l'Ajuntament, i Miquel Àngel Ruedas, secretari de l'Escolar, van fer entrega de trofeus als jugadors que més es van distingir durant la temporada finalitzada.

Un detall que ens va agradar va ser que els jugadors de la plantilla de regional van lliurar les medalles als nins de l'escoleta.