En els darrers mesos l'Ajuntament de Capdepera ha obert al públic tres nous aparcaments per donar solucions a les necessitats d'espais on els ciutadans i visitants puguin aparcar.

A Capdepera es va obrir l'aparcament del carrer Roses, i a Cala Rajada s'han obert els de la nova plaça del Carme i el de l'Avinguda Joan Carles I, amb entrada pel carrer Nereides. 

Amb aquestes tres noves zones s'incrementa en unes 200 noves places d'aparcament que ajudaran a mitigar el problema que fins ara tenien tant el centre de Capdepera com la zona de Cala Rajada. Els dos solars habilitats consten de fàcil accés i d'il·luminació per així fer-los més accessibles durant el dia però també durant la nit. A aquestes dues àrees s'hi ha sumat la nova plaça del Carme, que també suposarà un avantatge per a poder aparcar a la zona del port.
 

La batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer: El compromís de l'equip de govern ha sigut sempre escoltar i donar solucions als problemes que té el nostre municipi, i escoltar les necessitats que ens trasllada la ciutadania. Ferrer: Una demanda era aquesta, la falta d'aparcament tant a Cala Rajada com al poble de Capdepera. Ens posarem a fer feina per cercar solars i ubicacions que es poguessin utilitzar per obrir aparcaments, els hem habilitat per tenir una entrada segura i amb llum per facilitar el seu ús tant de dia com de nit. Esperam que amb aquestes mesures, haguem descongestionat les zones més afectades del municipi i continuarem fent feina per obrir-ne més.


 

D'aquesta manera el consistori gabellí dona resposta a les peticions ciutadanes i a la falta d'aparcament al nostre municipi.