Disposar d'aquest nou espai públic és una gran notícia per al poble, però som conscients que necessita millores.


 

L'equip de govern de Capdepera expressa la seva satisfacció per l'obertura de la plaça del Carme, un nou espai públic accessible a la ciutadania del Municipi.

Després d'anys amb una estructura inacabada al centre del poble, finalment s'ha recuperat un espai per a la gent i s'ha aconseguit donar una mica d'aire al centre de Cala Rajada. 

Aquest equip de govern va assumir el projecte de la nova plaça en prendre possessió del càrrec. Ja que no era un projecte d'aquesta legislatura, no es va poder introduir-hi cap dels canvis que ens haguessin agradat durant la seva execució, però es va considerar, per responsabilitat, que completar-lo i aprofitar la subvenció del Govern era el millor per als interessos municipals i dels ciutadans. La subvenció rebuda no només cobria la construcció de la plaça sinó també la demolició de l'edifici preexistent. 

El pacte de govern signat el passat novembre és molt clar en establir com a prioritat la recuperació de l'arbrat i la vegetació dels nuclis urbans del nostre municipi. Som conscients que el projecte de la nova plaça no compleix les expectatives que molts de nosaltres teníem. Tot i això, estem decidits a treballar per fer d'aquest espai un lloc agradable i funcional per a tothom. Aquest compromís es reflectirà no només a la plaça del Carme, sinó també en futurs projectes i en altres espais del municipi.