Dimarts, 4 de juny, se celebrà a la UIB l’acte de lliurament de premis del curs 2023-24 i l’IES Capdepera va ser present  per partida doble.

Per una banda els alumnes de l’IES Capdeper  na Romy Noel Grabowski  de 4t ESO C, i en Sixto Jiménez Flaquer de 4t ESO A, s’han proclamat guanyadors del concurs PENSA EN CIRCULAR del Laboratori Interdisciplinari d'Economia Circular i Turisme (LIECT) i de l’Oficina per al Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB) Universitat de les Illes Balears -UIB Conselleria Educació i Universitats amb la col·laboració de Fundació Sa Nostra Caixabank. La seva professora Aina Capó els acompanyà en el lliurament de guardons.



Aquest concurs té com a objectiu conscienciar a la societat i implicar als joves en el coneixement i l'ús de l'economia circular, un nou model de producció i consum que garanteix un creixement sostenible en el temps, la qual cosa afavoreix el benestar dels ciutadans de les Illes Balears.
 

D’altra banda, com ja informàrem a Cap Vermell, l’alumna de l’IES Capdepera  Carme Triay va obtenir els dos primers premis a la XV Olimpiada de Llengues Clàssiques (antics premis Insulae). Na Carme va estar acompanyada de la seva professora Margalida Ramon, que recollí també els dos premis de centre.



Enhorabona a tots i totes!