La festa se tornà a celebrar en la plaça des Sitjar




Dijous, 13 de juny, el col·legi s’Alzinar celebrà la seva festa de final de curs, en una plaça del Sitjar plena de gom a gom. S’organitzà un gran espai interior per ubicar tot l’alumnat, mentre que al voltant se situaren els seus pares, mares i familiars.
 

Damunt de l’escenari, en un primer moment, la directora del centre va donar la benvinguda a tothom i agraí la presència dels familiars dels infants i la feina de l’alumnat i professorat en la preparació de l’esdeveniment. Recordà que durant l’acte se lliurà un diploma als alumnes que acaben l’Educació Infantil que passen a Primària i els de 6è curs d’Educació Primària que enguany deixaran l’escola i el curs vinent començaran l’ESO a l’Institut. Els alumnes de 6è van fer de presentadors.
 

Els nins i nines d’Infantil van pujar un per un per a rebre el seu diploma de la mà de les seves tutores i quedaren a l’escenari per interpretar una cançó i un ball, rebent una forta ovació.
 



Després va ser el torn de l’alumnat de 6è curs que també van pujar a l’escenari per recollir un record amb les fotografies de tots els companys de promoció. Els presentadors tingueren paraules d’agraïment pels seus professors i interpretant dues coreografies dedicades al creador de la sèrie de “Bola de Drac”, Akira Toriyama,  recentment finat als 68 anys d’edat.  L’escenari estava decorat amb imatges dels personatges i un drac passejà sota l’escenari mentre ballaven.

Per acabar la festa, tots plegats van cantar la cançó de s’Alzinar i la cançó de la Pau.

Ara resten uns dies per anar finalitzant les tasques i preparar altres activitats de final de curs com ara excursions, anades a la platja, tallers, etc...