Divendres dia 30 de gener 2009, en el CLUB DE LECTURA es comentà 84, Charing Cross Road de Helene Hanf











 


  Els participants del Club de Lectura de la biblioteca de Can Piricus comentaren el llibre  de Helene Hanf, 84 Charing  Cross Road. Aquest llibre de marcat caracter autobiogràfic, discorre través de la correspondència entre una escriptora novaiorquesa, amant dels llibres singulars, i els empleats d'una llibreria de segona mà de Londres. La post-guerra i les seves mancances marquen la relació entre una banda i l'altra de l'Atlàntic.

Image

  En general l'obra, curta i bona de llegir, ha agradat majoritàriament. Prèviament, se pogué veure un tràiler de la pel·lícula que en els anys 80 es rodà com a adaptació cinematogràfica del llibre.
  Els propers llibres a llegir són Adreça desconeguda de Kressmann Taylor (també recull la correspondència entre dos alemanys, un de resident a Amèrica i l'altre a Alemanya) i La voz dormida de Dulce Chacón, que serà comentat el proper 13 de febrer.

Image

  Com és habitual, en acabar el comentari, prou unànim aquesta vegada, tots junts soparen amb plats inspirats en l'obra, aportats pels lectors i lectores.
   Una vegada més volem agrair la implicació de la bibliotecària, Magdalena Melis, i els seus col·laboradors.