Deia un company que informar de les obres de manteniment que es realitzen els operaris municipals (o d’empreses contractades) no hauria de ser notícia, hauria d’esser una feina contínua que malgrat passes desapercebuda fos efectiva. Però d’altra banda els consistoris volen donar-les a conèixer en part per allò de tenir informada a la població de tot el que es fa. A Cap Vermell, en lloc de seguir cada un de les actuacions, vam decidir fer un resum cada temps informant de les que pensem són més rellevants.

Continua l’asfaltatge de trams de carrer que tenen el ferm en mal estat. Aquest mes de novembre s’ha fet un bocí de l’entrada a la rodona del camp de futbol a l’inici de la carretera de sa Pedruscada.





També s’ha adobat l’entrada a la rodona de la benzinera a l’inici de l’avinguda Mediterrani. Dos bocins que es trobaven en mol mal estat amb un intens trànsit de vehicles.



Altes carrers que s’han reparat i asfaltat són els carrers Els Romanins i des Clot Gran.



Els carrers Patró Biel Ferrer i Ca's Bombu, uns carrers amb prou trànsit que fan d’entrada i sortida del barri del voltant del moll, també s’ha asfaltat.



Al carrer Arquitecte Alomar han apedaçat un petit tram on s'havia reparat una fuita d'aigua i havia quedat un ferm provisional.



I no només s’han asfaltat carrers, seguint amb les obres puntuals de manteniment s’ha fet feina a la plaça de s’Escull, entre els hotels. S’han adobat parets on havien caigut algunes pedres.



Els grafits que havien embrutat bona part del passeig de les Atzavares ja han estat esborrats. Alguns veïns ens han comentat al passeig que "no esperaven una resposta tan ràpida".







La nova regidora de Vies i Obres, manté la intenció del seu predecessor d’esgotar la partida d’asfaltatge de vies públiques i manteniment, conscient que quedaran moltes actuacions puntuals sense fer. En el pressupost del 2024 tenen intenció d’incrementar aquesta partida del tot necessària.


Imatges Cap Vermell/ AJ Capdepera