Amb una llampuga marinada amb un llaç d'albergínia. Encanto Metros Pizza, segon i Diamant Hotels, tercer.


Un concurs que va a més. El nivell de qualitat i propostes cada any és superior, segons el jurat. Tot era molt bo. Tothom vol guanyar. Les propostes sorprenen per la seva presentació, combinació i gust. La tapa guanyadora de La vespa fusión food, d'Artà, reunia totes aquestes característiques.



Un jurat de prestigi format per Pablo Tamarit, del Restaurant Cova Negra a l'hotel Creu de Tau a Capdepera; Toni Navarro de Pos3 Toni Navarro, que actuà com a president del jurat; Gabi de la Torre, d'Iberostar Pinos Park; i Joaquín López, de Serrano Hotels. Els quatre varen tastar i comentar totes les tapes que es van presenta al concurs i les varen puntuar per diferents aspectes com textura, sabors, originalitat… Després de la deliberació, els premis els van lliurar la batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer; la presidenta de l’Associació Hotelera, Maria Antònia Moll; i el president de la Confraria de pescadors de Cala Rajada, Pep Uceda. Fent, com sempre, d'excel·lent mestre de cerimònies l'incombustible Toni Pastor.





Catorze estants participaren en el concurs. 






Els trofeus, precioses llampugues fetes per l'artista gabellí Pep Bauzá.




Els segon premi fou per Encanto Metros Pizza.



Tàrtar de vedella.




El tercer per Diamant Hotels.




Huevo mediterráneo de mar: Sobre un llit de puré de patata lleuger, ou fet a baixa temperatura, palla de patata i tàrtar de tonyina amb mostassa en gra, tabasco i algues marines.





En definitiva, un concurs que mostra el nivell de qualitat que te la nostra contrada així com la capacitat d'organització, tot i que s'hauran de superar diverses inèrcies si es vol donar una imatge de conjunt coherent. Però d'això en parlarem en un altra article.





Pel que fa a la nit en general, molta gent, preus entre 3,50 i 5 € i colofó final amb Chevis Band i Els Fun Kiss.