La Conselleria de

Turisme informa

 favorablement el

canvi de categoria

de l'hotel Son Moll



Aquest dijous, 8 de gener, se n'ha fet ressò la premsa: la Conselleria de Turisme ha donat ja el seu vistiplau al canvi de categoria de l'hotel Son Moll, que l'ha de permetre passar de tres a quatre estrelles. Ara només manca, pel que sembla, l'autorització de la demarcació de Costes, per qüestions relatives a la zona de domini públic que afecta la construcció. Després ja no hi hauria cap inconvenient per atorgar la corresponent llicència d'obres.


És evident que aquests entrebancs són de caire burocràctic i administratiu, i que en cap cas fan referència a aspectes tècnics, realtius a la seguretat de les obres. Per tant, continuar insistint en l'argument d'associar accident i permís no sembla aguantar-se de cap de les maneres. L'Ajuntament no havia atorgat la llicència, ni ho ha fet encara, per qüestions que res tenen a veure amb un sinistre les causes del qual no són precisament administratives.


En un altre ordre de coses, l'administració de l'hotel ha informat que els treballadors de l'hotel seran recol·locats als altres establiments de l'empresa.