Per Marcelo Salomón Molledo











Els veterans campions de l'associació “Sol Naixent” de Cala Rajada ja es van calçar les botes, un cop arribat el setembre. “Tothom qui vulgui pot sumar-se al nostre grup excursionista i de caminaires; des d'aquí una invitació especialíssima als nostres col·legues de l'associació “Ca Nostra” de Capdepera, veniu i anem tots! “.

La més recent de les excursions –de les quals oferirem imatges imminents– va ser la realitzada a l'illa de Cabrera. Abillats amb sabates còmodes, gorra i ulleres de sol, vestit de bany i tovallola i, sobretot, humor i ganes de passar-ho bé, amb menjar a la mateixa illa, van inaugurar gairebé mig centenar d'associats dels dos sexes, la temporada esportiva 2023- 2024.

I com els va agradar molt la marxa verda realitzada abans de l'estiu: Sant Llorenç, Manacor, Son Servera i Son Carrió, de segur que repetiran i més ara que torna a estar regirat el tema de la recuperació del Tren de Llevant. Abans que arribin les pluges i els primers freds, marxaran cap a Na Llòbrega i repetiran visita a la finca de Son Real, a Santa Margalida. Aquestes repeticions persegueixen animar els companys de Capdepera perquè s'uneixin a aquestes belles i esportives jornades.

El zenit de l'inici de curs de l'associació “Sol Naixent” tindrà lloc al tradicional, per ser costum anual, restaurant “Son Sant Martí” on un suculent àpat, amb música i espectacle, commemorarà l'aniversari de la fundació de la entitat de Cala Rajada. Transport amb autocar o vehicle privat per al desplaçament; el 30 de setembre finalitza la inscripció d'interessats a participar a l'esdeveniment, que també és obert als que no són socis del Club. Passeu per la seu social, el president Navarro estarà molt satisfet de rebre'ls.

I completem aquesta notícia amb diverses fotografies que un servidor ha fet. Amunt Sol Naixent en marxa!