Multitudinari

concert 

del
 


aniversari

de la

Coral
 
Gabellina


   Diumenge dia 4 de gener a l’església de Sant Bartomeu la coral del Club de la Gen Gran “Ca Nostra”, de Capdepera celebrà el seu desé aniversari.
  Amb un acte senzill però molt lluït, els cantaires ens oferiren onze peces, una per cada any d’existència del cor i una altra per enguany.

Image

Les cançons interpretades varen ser: El Concert de  W.Geissler (1.998),  El meu avi (1999), La caña dulce (2000), Go Down Moses de Otto Kaufmann (2001), Salve Montserratina harmonitzada per Càndid Candi (2002), La dama de Mallorca (2003), Es pou des camí de Jaume Fuster (2004), Don Gil d’Alcalá de M. Panella (2005), Alma,corazón  y vida  (2006), Salve de la”Misa rociera” de D.Casares (2007) i La Golondrina (2008). Per acabar  interpretaren l’himne de la Coral Gabellina de Joana Colom. 
 


















  
   Abans de cantar però, hi hagueren unes intervencions a càrrec de Joana Colom que feu un breu resum de la trajectòria de la coral amb les activitats més importants dutes a terme; un parlament del president Miquel Alzina, que agraí la dedicació de tots i dels qui li precediren; i del batle de Capdepera, Bartomeu Alzina que felicità a la coral per la seva tasca. No faltaren paraules d’agraïment a la directora, Elionor Gómez-Quintero, i als musics que solen col•laborar a les diverses actuacions de la coral.

Image

   En acabar l’acte, a Can Creu d’Inca, se serví  una copa de cava i unes coques. El que hem dit, una festa rodona per celebrar aquest esdeveniment. Per molts d’anys!