En el ple ordinari de 12 de juliol, Més per Capdepera, demanava a l’equip de govern que es prenguessin mesures per evitar l’aparcament de cotxes a la vorera de la carretera d’accés al pàrquing de Cala Agulla.

Recordem que fa uns anys (abril de 2019) se van posar una sèrie de balises de fusta que delimitaven la carretera d’accés al pàrquing de Cala Agulla des de la carretera de Can Patilla (http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/placa-del-sitjar/23744-abalissament-dels-accesos-a-cala-agulla ) per a protegir el bosc en el cas que es tanqués el pàrquing de l’Agulla.

Amb el pas del temps alguns de les balises s’han fet malbé, o  s’han llevades o tombades, i deixen espais per on alguns conductors aprofiten per ficar els cotxes i aparcar. La situació és més evident durant els caps de setmana d’estiu, quan el pàrquing de Cala Agulla reb una major quantitat de vehicles. Suposem que n’hi ha que ho fan per no pagar la tarifa, d’altres per no haver d’esperar a l’entrada o perquè el pàrquing es troba saturat.

Ens han comentat que la policia té esment de la situació i multa als infractors. Des de Més per Capdepera s’ha demanat al departament de Medi Ambient que reposi les balises que falten, i mentre la policia de platges vigili per evitar aquest aparcaments il·legals i incontrolats. El regidor va comentar que prenia nota per solucionar el problema.

En el mateix ple se va demanar a l’equip de govern què pensen fer amb el projecte del pàrquing de Cala Agulla en la nova ubicació (recordem que és devora l’actual). La contesta va ser que el projecte seguiria com estava previst ja que comptava amb el consens de la majoria de partits representats en l’Ajuntament de Capdepera.