La Guàrdia Civil esclareix 19 robatoris en vehicles d'aparcaments de Cala s’Almunia i Cala Agulla.



La Guàrdia Civil ha detingut a cinc persones com a presumptes autors de nombrosos robatoris en interior de vehicles que estaven estacionats en els aparcament de Cala s’Almonia i Cala Agulla.

En el cas de Cala Agulla, en la tarda el dia 27, una patrulla de Seguretat Ciutadana va observar un cotxe que abandonava l'aparcament a gran velocitat a l'adonés de la presència dels guàrdies civils, aquests van donar l'alt al vehicle i van comprovar que els 2 ocupants portaven 4 carteres amb documentació, diversos telèfons mòbils i diversos efectes més, suposadament acabaven de forçar 12 cotxes estacionats en l'aparcament.


Efectes recuperats dels robatoris dels vehicles

En Cala s’Almonia el dia 28 a la tarda, un ciutadà que va observar a tres persones sospitoses per l'interior de l'aparcament va avisar d'això al CE112, i a través de la Central de la Guàrdia Civil, es va desplaçar una patrulla, que a la seva arribada va detenir a un vehicle ocupat per tres persones que abandonava l'aparcament. A l'interior els guàrdies civils van trobar eines per a forçar cotxes, peces de roba i diversos efectes més. Els agents van comprovar que havien forçat 7 vehicles estacionats l'aparcament.


La Guàrdia Civil recomana per a evitar robatoris en vehicles:
- No deixar res de valor dins del vehicle
- Estacionar el vehicle en zones il·luminades o de pas de persones
- Procurar cobrir o emportar-se els aparells GPS, equips de música etc
- Si veu alguna persona sospitosa rondant entre vehicles avisi al 062
- En cas de trobar el vehicle forçat, no tocar res i avisar al 062