JOAN FERRER (PP) CARREGA
CONTRA
EL BATLE

Mentrestant, l’opinió generalitzada és que el pacte de govern es pot donar per trencat

   Informàvem, aquests dies, de la reunió de la comissió de seguiment  del pacte de govern de l’Ajuntament. Reunió aquesta, sol·licitada per EU-Els Verds i en la qual, presumiblement, s’hauria demanat la dimissió del batle. Ara ha estat el PP, a Palma, amb en Joan Ferrer a primera línia, el que no només va demanar aquesta dimissió, sinó que va acusar en Bartomeu Alzina de prevaricador i mentider, del qual es va dir que “no està preparat per ca continuar endavant en càrrecs tan delicats com el de batle i regidor d’urbanisme”. Hem de dir que del que va manifestar Joan Ferrer en roda de premsa ens n’hem assabentat pels mitjans de comunicació ja que a nosaltres no se’ns ha comunicat res de res.

 

És evident que un i altre partit parteixen de premisses diferents: el PP fa el seu paper (?), mentre que EU-Els Verds, encapçalat per la tinent de batle Maria Orts, essent aquesta membre de l’equip de govern i coneixedora de primera mà de la situació de les obres de l’hotel Son Moll, ens ha sorprès a tots desmarcant-se dels seus companys de viatge. Oficialment, res s’ha dit, però hi ha polítics locals que no s’estan de manifestar que el pacte està pràcticament romput. D’altra banda, si Ucap-UM, PSM-Entesa i PSOE donen el seu suport incondicional al batle, no ho haurien d’haver manifestat de manera expressa i inqüestionable, per mitjà d’un comunicat?

 

En política –ja hi estam acostumats– val gairebé tot. I això, que no hauria de ser així mai, ho hauria de ser encara menys en situacions excepcionals com aquesta que ens ha tocat viure. PP i EU-Els Verds –els extrems es toquen– diuen que volen que el batle se’n vagi. El fan responsable del que ha passat i li afuen els cans. Escarrufa, això.


Però, en el poble tots ens coneixem, i sabem cadascú de quin peu es calça.