I manifesta el màxim suport al candidat i batle Rafel Fernández ‘que no farà cap passa al costat’

 


Catalina Cladera: “apostam per una entesa entre el PSIB-PSOE i MES per Mallorca perquè el govern progressista sigui una realitat. Si no és així, i governa el PP, serà perquè MES per Mallorca ho haurà volgut"

La Federació Socialista de Mallorca aposta per un govern d’esquerres a Capdepera manifestant el màxim suport al candidat Rafel Fernández “que no farà cap passa al costat”. Així ho ha manifestat, Catalina Cladera, Secretària general de la Federació Socialista de Mallorca després del comunicat llançat per MES Capdepera en el dia d’ahir. 

La Secretària general del Socialistes de Mallorca ha manifestat que “el nostre partit aposta per una entesa entre el PSIB-PSOE i MES per Mallorca perquè el govern progressista sigui una realitat i si no és així, i governa el PP a Capdepera serà perquè MES per Mallorca ho haurà volgut”. A més a afegit que “som inflexibles i no donarem el cap d’algú que ha treballat tant per desenvolupar polítiques progressistes al poble”. 

No entenem l’actitud del partit ecosobiranista després de tants d’anys de governs d’esquerres al municipi de Capdepera i per això volem treballar conjuntament amb polítiques que continuïn transformant la vida dels ciutadans del municipi”, ha conclòs Cladera.
(*) NOTA DE REDACCIÓ: Aquest és el primer comunicat que rebem del PSOE (no de l'agrupació socialista de Capdepera) des que començà la campanya. Com bé sabeu, Rafel Fernández no va voler contestar les preguntes que férem a tots els candidats en un clar i greu menyspreu als nostres lectors. Tot i això seguirem publicant textual i íntegrament tot allò que ens arribi, vengui d'on vengui, mostrant la pluralitat i respecte a totes les opcions polítiques democràtiques. El tarannà queda reflectit en cada un dels actes que fan o no fan els candidats.