ES MANTÉ
 
EL PACTE
 
DE GOVERN,
 
"DE MOMENT"

Eren gairebé les 9'30 hores del vespre (dilluns, 22 de desembre) quan acabava la reunió de la comissió seguiment del pacte de govern de l'Ajuntament de Capdepera, el batle Bartomeu Alzina sortia de la seu d'UM i comunicava als periodistes que l'esperaven que "de moment" es mantenia el pacte.

El batle va apel·lar a la setmana de gran tensió que s'havia viscut i a la necessitat, ara, de prendre's les coses amb calma i de donar-se un temps per a la reflexió. Un temps que, segons vàrem poder saber, s'exhaureix a principis de la setmana que ve.

Què havia passat en la llarga reunió de més de dues hores mantinguda per representats de tots els partits implicats i amb "ambaixadors" arribats de fora poble? A banda de les breus paraules de Bartomeu Alzina, no hi hagué comunicat oficial i tampoc sabem exactament què es va posar sobre la taula, però, i ja se'ns perdonarà, nosaltres ens permetem ser pessimistes. De fet, l'actitud dels assistents a la trobada no convidava a llançar coets.

Si pensam en el què ha passat a nivell polític, amb motiu del desgraciat succés de l'hotel Son Moll,  es fa difícil preveure'n una sortida airosa. S'han dit les coses que s'han dit i allargar aquesta situació una setmana més, sense que es prevegi gens de llum en l'horitzó, ens sembla, com a simples espectadors, marejar la perdiu.

Però, ja se sap, en política, dos i dos no fan quatre...