Malgrat el temps es presentava incert, amb possibilitat de pluja, decidiren fer cas a les previsions meteorològiques i confirmar la convocatòria, amb la certesa que allò minvaria la presència de simpatitzants. Així i tot la convocatòria va ser un èxit amb una gran afluència de simpatitzants.

Les dues grans paelles, cuinades per un grup de voluntaris, van estar a punt a l’hora prevista i resultaren veritablement delícioses. El sopar se completà amb ensaïmades i una llet freda. Afortunadament l’amenaça de pluja no s’arribà a materialitzar i l’acte se va poder realitzar com estava previst.


 
En Pere Fuster va donar la benvinguda i va presentar a Lluís Apesteguia, candidat a presidència del Govern de les Illes Balears. 



En Lluís va fer el seu discurs incidint en la necessitat de millorar el transport públic de Capdepera, que inclou l’arribada del tren de Llevant, l’increment de freqüències i combinacions amb altres línies per incrementar la connectivitat amb altres zones com la badia d’Alcúdia. També va parlar de posar límits al turisme perquè la massificació perjudica als mallorquins i també als mateixos turistes. Elogià a la candidata a la batlia de Capdepera, Núria Garcia, i li prometé que si governava el govern aportaria diners per reformar la plaça des Sitjar i l’edifici de l’antic ajuntament, i també incrementaria els recursos pel Parc de Llevant i Reserva Marina per posar punts d’informació al nostre municipi. Aprofità per a recordar la necessitat de tenir més autogovern per poder decidir sobre les coses que ens afecten i animar a treballar per obtenir uns bons resultats


 

La següent en parlar va ser na Mireia Flaquer qui, en un breu parlament, va comentar la necessitat d’un canvi per millorar Cala Rajada. “M’imagino una Cala Rajada més segura, més pensada en les persones que viuen tot l’any, amb carrers per vianants, donant prioritat a bicicletes i vianants davants els cotxes, certs carrers tallats rodat al transit durant unes hores, uns dies, unes èpoques... “. També reclamà places públiques com a punt de trobada de la gent del poble.  
 

Tancà el torn de paraula la candidata a la batle, na Núria Garcia. Amb un emotiu discurs va desgranar els principals punts del programa electoral de Més per Capdepera. Confessà que segueix essent una apassionada de la política “Jo sempre he pensat que la política és una eina per defensar els drets de les persones. I si em present com a candidata a batlessa de Capdepera és per convicció, perquè crec que se poden fer les coses millor”. El seu discurs resultà alhora emotiu i contundent, presentant Més per Capdepera com una opció vàlida per governar el municipi amb un equip preparat i motivat. Animà als militants i simpatitzants a treballar per un canvi en la gestió de l’Ajuntament de Capdepera. La seva intervenció acabà amb una forta ovació.



Acabades les intervencions arribà el moment de fer-se unes fotografies amb els candidats i, en un ambient més distès, parlar amb els assistents a l’acte.
 

Convidaren als assistents a l’acte de tancament de la campanya a Cala Rajada.