L'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera de Capdepera continuen promocionant el municipi a les fires turístiques més importants, aquesta setmana seran a la fira de turisme ITB de Berlín.

L'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera de Capdepera un any més són presents a la fira internacional ITB de Berlín, que tindrà lloc del 8 al 12 de març. Aquest esdeveniment reuneix als professionals i experts en el turisme de tot el món.

Capdepera i tot el seu municipi són una de les destinacions turístiques que es promocionaran durant la fira. L'Ajuntament i l'Associació Hotelera de Capdepera presentaran les seves atraccions turístiques, hotels i serveis, i establiran contactes amb operadors turístics i altres professionals del sector per donar a conèixer i promoure la destinació turística.



La participació a la ITB de Berlín és una oportunitat única per a Capdepera per mostrar al món les seves potencialitats turístiques i atreure nous visitants. El turisme és un sector clau per a l'economia del municipi de Capdepera, i la seva promoció és fonamental per a la seva consolidació com a destinació de qualitat.

L'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera de Capdepera treballen conjuntament per a la promoció de la ciutat com a destinació turística de qualitat. La seva participació a la ITB de Berlín és una mostra del seu compromís amb el desenvolupament del turisme a Capdepera i de la seva voluntat de seguir treballant per millorar els serveis i les infraestructures per als visitants.