La Policia Local de Capdepera posa en marxa el servei de reciclatge dels seus uniformes amb la campanya re-uniform de l'empresa Insigna.




A partir d'ara, els agents podran reciclar els seus uniformes que ja no són útils per a la seva activitat diària i convertir-los en nous materials útils.

Amb aquesta iniciativa, la Policia Local de Capdepera pretén fomentar la sostenibilitat i el reciclatge dins la institució. Els uniformes són una part important de l'activitat dels agents, i el seu reciclatge suposa una oportunitat per contribuir a la preservació del medi ambient, la reducció dels residus i col·laborar així en la construcció d'un futur més sostenible per a tothom.

La regidora de Medi Ambient i Policia Local, Carmen Corraliza ha declarat la importància de posar en marxa aquesta iniciativa i que des de la Policia Local de Capdepera donem exemple i promoguem pràctiques sostenibles i respectuoses amb el medi ambient en la nostra activitat diària. La gestió responsable dels uniformes és una de les mesures que podem dur a terme per a contribuir a la preservació del nostre entorn i ell compromís del nostre Ajuntament amb el reciclatge i la sostenibilitat.

La campanya re-uniform, promoguda per l'empresa Insigna, ofereix una solució ecològica per reciclar uniformes i altres materials tèxtils. Aquesta iniciativa permet que els materials recollits siguin transformats en noves fibres tèxtils, que es poden utilitzar per a la fabricació de nous articles.