Gràn èxit de participació en el I Festival Intercultural de Capdepera

Una part del món habita a Capdepera, et convidam a conèixer-la

   Organitzat per l'Ajuntament de Capdepera, concretament per la regidoria de Serveis Socials, dissabte dia 13 de desembre de 2008, tingué lloc el I Festival Intercultural en el poliesportiu des Figueral. La trobada tingué una molt bona resposta de públic i gran participació per part de  diversos col·lectius del municipi, tant locals com immigrants. Segons comentaris dels presents, en tota la jornada, se  calculen uns 600 o 700 assitents.



   Els actes començaren a les 17 hores, amb diverses activitats per als més petits i després poguérem  gaudir de nombroses actuacions musicals representatives de diversos països. Entre d'altres es va poder veure una demostració de capoeira, ball de bot amb "Castell de Capdepera", balls hispanoamericans d'Equador i Colòmbia, la Tuna Gabellina, dansa del ventre, cants africans, el grup baraka... Un desgavell de ritmes d'allò més variat i vistós.

Image

Image



   A més de la música, hi va haver degustacions de menjar típic dels països participants: Alemanya, Equador, Argentina, Colòmbia, Marroc, Senegal-Gàmbia i Espanya. Per una mòdica quantitat es podien tastar diversos plats, tots ben saborosos i exòtics. S'ha de dir que algunes taules acabaren el menjar en un tres i no res.

Image







   També hi participaren diverses entitats  com Caritas, Deixalles, Creu Roja, Associació contra el Càncer, Voluntaris per la Llengua, Associació Tierra Verde i Sueños de Colores. Igualment, s'havien exposat els treballs del concurs de dibuix escolar realitzats per alumnes del municipi.
   Tot molt ben organitzat, amb molt bon d'ambient i satisfacció generalitzada, cosa  que fa presagiar una nova edició del festival.

Image

   La regidora, Virginia Urdangarin, mostrà la seva satisfacció per la bona acollida de la iniciativa i la implicació dels diversos col·lectius participants.
   Des de Cap Vermell donam l'enhorabona a tots els responsables.  Únicament posam un emperó: la coincidència amb el mercadet de Nadal.