inici

Cap Vermell

Bàrbara Femenies, en el Palau de l'Almudaina


Bàrbara Femenies, una extraordinària Sibil·la en l'acte de l'Any Jaume I celebrat en el Palau de l'Almudaina, davant la representació institucional de tots els territoris de l'antiga Corona d'Aragó


L'any Jaume I –800è aniversari del seu naixement– va comptar amb un acte institucional, el dilluns 1 de desembre, celebrat a la Sala Gòtica del Palau de l'Almudaina. L'encapçalà Francesc Antich, president del govern de les Illes Balears, i també hi varen prendre la paraula la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; la consellera de Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, Trinidad Miró; el president de les Corts d'Aragó, Francisco Pina i el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla.

A banda de la importància de l'acte mateix, i de la significativa representació institucional de tots els territoris de l'antiga Corona d'Aragó, per a nosaltres va tenir el valor afegit que el va cloure la interpretació de la Sibil·la i que aquesta va estar a càrrec de la soprano de Capdepera, Bàrbara Femnies. Els qui hem tingut la fortuna d'escoltar-la-hi cantar en distintes ocasions, sabíem que l'emblemàtica partitura medieval estava en bones mans, com així va ser. Na Bàrbara, una vegada més, va estar perfecta.


Enhorabona, Bàrbara!


Image

Image

Image

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar