Bàrbara Femenies, una extraordinària Sibil·la en l'acte de l'Any Jaume I celebrat en el Palau de l'Almudaina, davant la representació institucional de tots els territoris de l'antiga Corona d'Aragó


L'any Jaume I –800è aniversari del seu naixement– va comptar amb un acte institucional, el dilluns 1 de desembre, celebrat a la Sala Gòtica del Palau de l'Almudaina. L'encapçalà Francesc Antich, president del govern de les Illes Balears, i també hi varen prendre la paraula la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; la consellera de Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, Trinidad Miró; el president de les Corts d'Aragó, Francisco Pina i el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla.

A banda de la importància de l'acte mateix, i de la significativa representació institucional de tots els territoris de l'antiga Corona d'Aragó, per a nosaltres va tenir el valor afegit que el va cloure la interpretació de la Sibil·la i que aquesta va estar a càrrec de la soprano de Capdepera, Bàrbara Femnies. Els qui hem tingut la fortuna d'escoltar-la-hi cantar en distintes ocasions, sabíem que l'emblemàtica partitura medieval estava en bones mans, com així va ser. Na Bàrbara, una vegada més, va estar perfecta.


Enhorabona, Bàrbara!


Image

Image

Image